· 

Geslaagde bijeenkomst Jongerenplatform

Onafhankelijk Papendrecht heeft zich de afgelopen bestuursperiode sterk gemaakt voor jeugd en jongeren. Maar veel goede ideeën werden gefrustreerd door een meerderheid in de gemeenteraad die uitvoering van die ideeën tegenhield of onvoldoende steunde. Dat moet én kan anders. Vandaar dat Onafhankelijk Papendrecht een Jeugdplatform heeft opgericht om hier iets aan te doen en de situatie waarin Papendrechtse jongeren zich bevinden te verbeteren. De bijeenkomsten met het Jongerenplatform helpen bij de inventarisatie van goede en nieuwe ideeën van jongeren. De wensen van jongeren kunnen worden vertaald naar het verkiezingsprogramma voor de komende bestuursperiode 2022-2026. Onafhankelijk Papendrecht wil meer aandacht voor jongeren in de gemeente en zal daar een speerpunt van maken bij de komende verkiezingscampagne.