Fractie

Ruud Lammers

Ik ben gehuwd en vader van twee kinderen. Ik ben zakelijk leider geweest van een professioneel kamerorkest en een professioneel dansgezelschap. Ook heb ik twee nieuwe opera's geproduceerd, een over het boeddhisme en een over de cyborg. Politiek heeft van jongs af aan mijn belangstelling. Afkomstig uit een rood nest ben ik progressief gebleven in de zin dat ik progressie (vooruitgang) in de samenleving wil ondersteunen en mede vormgeven. Het liberale gedachtegoed spreekt mij aan, maar ik vind landelijke partijen die zich liberaal noemen niet altijd liberaal in de goede zin van het woord. Ik ga uit van de vrijheid van elk individu, maar die vrijheid is nooit een totale vrijheid. Je leeft immers met elkaar in onderlinge verbondenheid. Ik ben belijdend doopsgezind. De afgelopen jaren heb ik me met veel liefde en passie zeer actief voor de inwoners van de gemeente Papendrecht ingezet. Ik vind het van belang dat inwoners zeggenschap hebben over hun eigen leefomgeving en daarin ook door de overheid worden ondersteund. Samen met elkaar kunnen wij Papendrecht een stukje beter maken.

 

Mijn motivatie

1. Lammers R (Ruud) (m) 22 oktober 1962 Papendrecht

José van der Tak

Ik ben gehuwd en vader van twee kinderen. Verder ben ik werkzaam als controller bij een grote gemeente en heb ruime ervaring op gebied van financiën in het bijzonder gericht op het sociale domein. Ook ben ik actief als vrijwilliger voor inwoners van Papendrecht die ondersteuning nodig hebben op het gebied van hun thuisadministratie. Mijn afgeronde studies zijn financieel georiënteerd, bedrijfseconomie (HBO) en controlling (WO).

 

Mijn motivatie

2. van der Tak J.G.S. (José) (m) 16 juli 1980 Papendrecht

Dick Vink

Mijn achtergrond is ondernemer en manager voor projectontwikkeling en vastgoed voor de commerciële sector. Mijn expertise ligt binnen het domein Ruimte met als specialisatie Gezondheid. Specifiek wil ik mij inzetten voor de gezondheid voor de inwoners van Papendrecht op vele gebieden.

 

Mijn motivatie

3. Vink D (Dick) (m) 21 juli 1965 Papendrecht

Martijn Hardam

Ik studeer nog, maar ik wil me graag nuttig maken voor de mensen in de omgeving waar ik woon. Ik wil naast mijn school Onafhankelijk Papendrecht helpen met het verbeteren van Papendrecht. Ik studeer momenteel Information Security Management in Zoetermeer en heb hiervoor de HAVO- Economie & Maatschappij bij het Willem de Zwijger College in Papendrecht doorlopen. Als de jongste kandidaat op de lijst zal ik mij graag gaan inzetten voor een beter contact tussen de lokale politiek en de gemeente en de jongeren in onze gemeente.

 

Mijn motivatie

 

Artikel dat verscheen op de website van Papendrecht.net

4. Hardam M.G.C.H. (Martijn) (m) 24 februari 1999 Papendrecht