Wij komen graag met u in contact. Heeft u een vraag of een opmerking dan kunt u gebruikmaken van deze contactpagina.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

De fractie
De fractie

 

Lokale partijen als Onafhankelijk Papendrecht (OP) komen op voor de lokale belangen van inwoners, instellingen en bedrijven en onderscheiden zich van landelijke partijen met een lokale afdeling. De kern van het onderscheid is dat lokale partijen de kleinschaligheid boven efficiency stellen, kwaliteit boven effectiviteit en geen lippendienst bewijzen aan de dienstbaarheid aan de burger. OP is constructief en kritisch, gedreven en onafhankelijk, en daardoor in staat het beste voor de inwoners te bereiken. Lokale leiders gaan door waar anderen stoppen.

Onafhankelijk Papendrecht ontvangt van het Rijk geen subsidie. Indien u overweegt een donatie aan Onafhankelijk Papendrecht te verrichten, waar wij u dankbaar voor zijn, dan kunt u gebruik maken van deze (bancaire) gegevens:

 

Onafhankelijk Papendrecht

IBAN: NL77 TRIO 0212 3802 49

T.n.v. Onafhankelijk Papendrecht te Papendrecht

 

Hartelijk dank voor uw eventuele donatie! Op die manier maakt u ons werk mede mogelijk.

 

Adres- en contactgegevens

Website

Facebook

Instagram

E-mail info@onafhankelijkpapendrecht.nl

Mobiel 06-10964340

Adres Jonkheer A.F. de Savornin Lohmanlaan 8

Postcode 3354 AS (Papendrecht)

 

Meedenken of actief worden

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen om onze fractie te komen versterken. Wilt u meedenken of actief worden voor OP, kom dan eens vrijblijvend kennis maken op een van onze fractievergaderingen of neem contact op met onze fractie. Ook kunt u altijd bij ons terecht om uw ongenoegen te uiten of problemen waar u tegenaan loopt met ons te delen. Als het over aan de gemeente gerelateerde zaken gaat zullen wij ons ervoor inzetten om u te helpen uw ongenoegen weg te nemen en uw problemen tot een oplossing te brengen.

Privacy verklaring
OP privacy verklaring.pdf
Adobe Acrobat document 387.2 KB