· 

Waarom niet kiezen voor nascheiding van afval?

Geachte heer Moerkerke,

 

In aansluiting op de vandaag door ons ingediende Artikel-40 vragen met beeldmateriaal ingezonden door de heer van der Heijden, sluiten wij een brief van 23 september 2016 voor u bij. In die brief legt een inwoonster van onze gemeente uit waaruit de voordelen van het inzamelen van afval door middel van nascheiding bestaan.

 

Kunt u nog eens goed hierover nadenken en in overleg treden met de gemeenteraad teneinde bij de afweging ten aanzien van wat de beste en meest renderende manier van afval scheiden is, de keuzemogelijkheid van nascheiding serieus te overwegen? Het bericht en de foto’s die wij van de heer van der Heijden hebben ontvangen en vandaag hebben doorgestuurd, aangevuld met enkele vragen onzerzijds, kunt u hierbij vanzelfsprekend betrekken.

 

Wij danken u voor de beantwoording.

 

Hoogachtend,

 

Fractie Onafhankelijk Papendrecht,

Ruud Lammers.

Afvalscheiding Papendrecht.pdf
Adobe Acrobat document 228.1 KB