· 

Top wetenschap fel gekant tegen verdergaande tweedeling

The Lancet heeft een dringende waarschuwing gepubliceerd aan hooggeplaatste regeringsfunctionarissen om te stoppen met valselijk te beweren dat “de niet gevaccineerde mensen de gevaccineerden voor COVID-19 bedreigen”. “Er is steeds meer bewijs dat gevaccineerde personen een relevante rol blijven spelen bij de overdracht en het is verkeerd en gevaarlijk om te spreken van een pandemie van niet gevaccineerden”. Het wetenschappelijk tijdschrift sluit af met een dringend pleidooi om een einde te maken aan de ongepaste stigmatisering van niet gevaccineerde mensen, waaronder patiënten, collega's en andere medeburgers, en om extra inspanningen te leveren om de samenleving bij elkaar te brengen." Lees het artikel.

Lees via onderstaande links wat Onafhankelijk Papendrecht erover zegt: