Provinciale Staten verkiezingen 18 maart

NRC Handelsblad 18 maart 2015
NRC Handelsblad 18 maart 2015
Provinciale Staten verkiezingen
Provinciale Staten verkiezingen


Lijst 12 Nummer 3

Verkiezingsprogramma Zuid-Holland
2015-2019 NL verkiezingsprogr PS ZH def.
Adobe Acrobat document 521.0 KB


Mijn naam is Ruud Lammers.

Getrouwd, vader van 2 jonge kinderen.

In het dagelijks leven gemeenteraadslid voor de lokale partij ‘Onafhankelijk Papendrecht’. Op 18 maart doe ik mee aan de Provinciale Statenverkiezingen. Ik sta op de lijst van Nederland Lokaal.

Wist u - dat bij de Gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar 29,7 % van de kiezers op een lokale, onafhankelijk partij heeft gestemd?

En dat hiervan een marginaal percentage in de Provinciale Staten is vertegenwoordigd?

Dát moet anders. Vinden wij van Nederland Lokaal.

Door op 18 maart voor ons te kiezen, stelt u ons in staat uw lokale belangen op Provinciaal én Landelijk niveau veel beter te behartigen. Helpt u mee het lokale geluid in de Provincie sterk te maken? Stem 18 maart op Nederland Lokaal.

Van Haagse macht naar Lokale Kracht!

Onderschrift bij deze foto: Ruud Lammers, fractievoorzitter van Onafhankelijk Papendrecht en kandidaat voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland, op campagne voor Nederland Lokaal samen met Bert Euser, Lijsttrekker van Nederland Lokaal voor de Eerste Kamer, met de campagne eend op de Meent in Papendrecht op zaterdag 7 maart 2015.bij de boekpresentatie van 'Geuzen aan de macht, de doorbraak van lokale partijen'
Rhoon 11-02-2015 - (vlnr) Frank van Dalen, Bert Euser en Hilbrand Nawijn

Na de publicatie van Lokale leiders, de opkomst van de geuzendemocratie in september 2009 is er dan nu het vervolg Geuzen aan de macht, de doorbraak van lokale partijen. Het boek is zowel een analyse van de wijze waarop lokale partijen en hun wethouders de participatie (geuzen) democratie gebruiken, als ook een politiek manifest.

Het boek is uitgegeven bij Stichting Politieke Academie in Amsterdam.

Het boek werd gepresenteerd op woensdag 11 februari 2015 in Boek & Leeswinkel Het Witte Huys te Rhoon.