· 

Motie fietsenstalling uitgesteld naar februari

Alle 2822 opgehaalde handtekeningen zijn op maandag 17 januari op het gemeentehuis bezorgd. Tijdens de handtekeningen actie voor behoud van het personeel op de fietsenstalling op de Meent is naar de ondertekenaars en de inwoners toe gecommuniceerd dat de fractie van Onafhankelijk Papendrecht op donderdag 27 januari met een motie zou komen. Helaas is daar iets tussen gekomen. De indiener, Ruud Lammers, heeft corona gekregen en zit noodgedwongen thuis in quarantaine. Vandaar dat hij volgens de geldende coronamaatregelen de raadsvergadering van 27 januari niet mag bijwonen en de motie niet kan indienen. Indiening van de motie is daarom uitgesteld naar de raadsvergadering van 24 februari 2022.

De Klaroen, 2 februari 2022
De Klaroen, 2 februari 2022