· 

Red de bibliotheek in Papendrecht

Tafelgesprek op zaterdagochtend 10 april tussen 10.30 uur en 12.00 uur.

De forse bezuiniging die het College van B&W van de gemeente Papendrecht heeft aangekondigd op het subsidiebudget van de bibliotheek bedreigt niet alleen het voortbestaan van de bieb, maar raakt daarmee ook een zeer grote groep Papendrechters uit alle lagen van de samenleving. Om hun stem nog duidelijker onder de aandacht te brengen, organiseert de bibliotheek een tafelgesprek met inwoners, organisaties en raadsleden over het belang van de bibliotheek in Papendrecht. Het tafelgesprek vindt plaats op zaterdagochtend 10 april tussen 10.30 uur en 12.00 uur. De ochtend bestaat uit drie gespreksrondes met elk een eigen thema: Leesplezier voor de jeugd, het ontwikkelen van taalvaardigheden en de uitdagingen voor senioren in een veranderende maatschappij. Het evenement is live te volgen via het YouTube-kanaal van de Bibliotheek AanZet. We nodigen u hierbij van harte uit om via de chatfunctie te reageren op de gesprekken of vragen te stellen. Als vanzelfsprekend wordt er op locatie rekening gehouden met de huidige coronamaatregelen en zorgen we ervoor dat alle gasten op een veilige manier kunnen deelnemen. Hieronder vindt u nog een link naar de pagina met steunbetuigingen.

Gepubliceerd in de Klaroen op woensdag 7 april 2021
Gepubliceerd in de Klaroen op woensdag 7 april 2021