· 

Papendrecht aansluiten op plan Lightrail van Dordrecht naar Leiden

Het versterken van het Nederlandse duurzame verdienvermogen over tien tot vijftig jaar vraagt meer dan alleen een heldere stip op de horizon. Op korte termijn zijn acties nodig. Private en publieke sleutelspelers in Zuid-Holland identificeren vijf systeeminterventies die fundamenteel zijn en als eerste opgepakt moeten worden. Een van deze systeeminterventies is het openbaar vervoer en in het bijzonder de aanleg van een hoogwaardige Lightrailverbinding in Zuid-Holland. De gemeente Papendrecht doet er verstandig aan haar uiterste best te doen hierop aan te sluiten.

De Klaroen woensdag 26 februari 2020
De Klaroen woensdag 26 februari 2020
Onze brief
OP -brief met opmerkingen bij het Techni
Adobe Acrobat document 159.6 KB
Bijlage
OP -brief met opmerkingen bij het Techni
Adobe Acrobat document 877.7 KB