· 

OP ziet kansen voor Korteland Rijwielen - deel 2 vervolg

We zijn nu ruim drie jaar verder en het College heeft recent toestemming verleend aan een andere fietsenzaak om zich wél aan de Coornhertstraat te mogen vestigen. Daar waar Rijwielhandel Korteland al die tijd te horen kreeg dat vestiging van een fietsenzaak aan de Coornhertstraat juist niet tot de mogelijkheden behoorde. "Het is op zijn minst een saillante ontwikkeling en de vraag doemt op of hier geen sprake is (geweest) van willekeur? Alle andere fracties liepen destijds achter het College aan. Het Papendrechts Algemeen Belang behaalde in maart 2018 met zijn campagne voor de rijwielhandel een historische zetelwinst, maar heeft Rijwielhandel Korteland na de verkiezingen genadeloos laten vallen", aldus Ruud Lammers, fractievoorzitter van Onafhankelijk Papendrecht.

 

Met het artikel “LAAT ONS SAMEN CONSTRUCTIEF OP ZOEK GAAN NAAR EEN OPLOSSING VOOR RIJWIELHANDEL KORTELAND IN DE COORNHERTSTRAAT” hebben wij op dinsdag 24 oktober 2017 een pleidooi gehouden om Korteland Rijwielen toe te staan een fietsenzaak in diezelfde Coornhertstraat te mogen openen. Lees hier meer over bij Vervolg fietsenzaak aan de Coornhertstraat.

Klaroen 26 april 2017
Klaroen 26 april 2017
Andere fietsenzaak mag wél (volgens het College van B&W)
20200506 Antwoord Technische vraag OP fi
Adobe Acrobat document 108.6 KB