· 

Het PAB probeert de schuld van eigen falen in het Korteland dossier van zich af te schuiven

Het Papendrechts Algemeen Belang probeert de schuld van het mislukken van de eigen PAB-fractie en van wethouder Arno Janssen in het College van B&W van zich af te schuiven.

 

Vóór de verkiezingen van maart 2018 beloofde het PAB dat het, als het eenmaal in Papendrecht aan de macht was gekomen, de zaak voor de rijwielhandel (Korteland) aan de Coornhertstraat zou gaan regelen.

Na de verkiezingen van maart 2018, waarin het PAB een ongekend aantal stemmen had behaald die zich in negen zetels vertaalde, als gevolg van met name de opstelling in de zaak van rijwielhandel Korteland aan de Coornhertstraat, gaf het PAB niet thuis.

 

Het PAB probeert al een jaar lang met trucs de schuld van het eigen falen af te schuiven.

 

Truc 1: wethouder Janssen ging als nieuw lid van het College van B&W zelfs zo ver dat hij het dossier rijwielhandel Korteland geheim liet verklaren. Dit druiste volledig in tegen de Nederlandse wetgeving. Daarom lukte het wethouder Janssen/ het College van B&W niet om het dossier Korteland aan de Coornhertstraat geheim te laten verklaren door de Gemeenteraad.

 

Truc 2: onlangs bedacht de heer Hoogeveen van het PAB een andere truc. Hij probeert de schuld van het PAB-falen af te schuiven door via de notulen van de Gemeenteraad de fractievoorzitter van een andere partij van desinformatie te betichten.

 

De zaak van de rijwielhandel Korteland aan de Coornhertstraat is hier natuurlijk niet erg mee geholpen. Het PAB laat hiermee zien onbetrouwbaar te zijn, te draaien en zijn kiezers te bedriegen.

Correcties op verslag Gemeenteraad
OP -correcties op verslag 26-10-2019 bes
Adobe Acrobat document 237.0 KB
Persbericht
0083 Persbericht OP -PAB probeert schuld
Adobe Acrobat document 304.2 KB