Truc PAB werkt niet

Tijdens de Raadsvergadering heeft OP betoogd dat in deze fase een uitspraak van de Raad tegen de motie van het PAB tactisch niet verstandig is. Toch handhaafde het PAB zijn motie. Het werd uiteindelijk een "kinderboerderij-motie". Een motie zonder effect. Wel even op de trom roffelen, maar zonder succes omdat een meerderheid van de Raad (de coalitie) toch niet voor de motie stemt. Zo maak je wel geluid en pronk je met andermans veren, maar bereik je niets. Het was OP dat de bewoners inlichtte dat de bibliotheek zou moeten verhuizen ten gunste van de komst van een Aldi. Daarna ging het balletje rollen. Het PAB probeert nu een graantje mee te pikken van de publiciteit hieromtrent. Lees er meer over op onze website.

Artikelen verschenen in het Papendrechts Nieuwsblad
Artikelen verschenen in het Papendrechts Nieuwsblad