· 

OP bij de aftrap van OPNL op het Binnenhof

Ruud Lammers en Karel Spitsbaard namens [Onafhankelijk] Papendrecht
Ruud Lammers en Karel Spitsbaard namens [Onafhankelijk] Papendrecht

Op zaterdag 4 december vond de aftrap plaats van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ruud Lammers en Karel Spitsbaard waren daarbij namens Onafhankelijk Papendrecht aanwezig. Hieronder enkele foto-impressies.

Waar staat OPNL voor? OPNL kiest voor de Kracht van de Regio (Regionalisme). Voor kleinschaligheid en betrokkenheid. De Menselijke Maat is de norm. Bij OPNL doet iedereen mee. Inclusiviteit is bij ons geen holle frase. Integendeel. We zijn solidair met elkaar, ongeacht in welke regio van Nederland je woont. Solidariteit kent geen (provincie)grenzen. De boegbeelden van OPNL, van senatoren tot lokale politici, benadrukken overal en keer op keer waaróm OPNL ‘anders’ is. Dat OPNL, politiek gezien, dichter dan wie ook bij de kiezers staat. De mensen van OPNL wonen tenslotte zelf in de regio, de stad of het dorp waar ook de ‘gewone burger’ woont. Dat maakt OPNL niet gewoon, maar juist bijzonder.