· 

Ruud Lammers opnieuw lijsttrekker

Ruud Lammers opnieuw lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022

 

Op maandag 8 november jl. is Ruud Lammers door bestuur en leden opnieuw aangewezen als lijsttrekker van Onafhankelijk Papendrecht (OP) voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, die op 16 maart 2022 plaats zullen vinden. Ruud Lammers is sinds 2010 raadslid in de gemeenteraad van Papendrecht en eveneens sinds 2010 lid van de Drechtraad.

 

In reactie op de stemming geeft Ruud Lammers aan dankbaar te zijn voor het in hem gestelde vertrouwen. “Ik kijk er enorm naar uit om me, samen met onze leden en met een grote dosis energie opnieuw te gaan inzetten voor ons mooie Papendrecht en haar inwoners”.

 

Campagneleider

Hendrika Hoekstra is aangewezen als campagneleider. OP heeft naast de huidige fractie een mooi aantal nieuwe (raads)leden mogen verwelkomen, die staan te popelen om hun mouwen op te stropen om zich vanuit OP in te zetten voor een behoud en verbetering van Papendrecht. De definitieve kandidatenlijst wordt in januari 2022 bekend gemaakt.

 

Vooruitstrevend verkiezingsprogramma

Er is hard gewerkt aan een stevig en vooruitstrevend verkiezingsprogramma waarin de thema’s waar Onafhankelijk Papendrecht zich al jaren sterk voor heeft gemaakt, zoals de kwaliteit van het drinkwater, straling, verbetering van het leefmilieu, een sterk sociaal beleid, opkomen voor plaatselijke ondernemers en (behoud van) de bibliotheek, kunst en cultuur, opnieuw een belangrijke plek innemen. Ook zal OP in het verkiezingsprogramma inzetten op het benutten van kansen voor Papendrecht binnen de regionale samenwerking.

 

Onafhankelijk Papendrecht nodigt inwoners van Papendrecht uit om mee te denken en hun ideeën en wensen voor verdere invulling van het verkiezingsprogramma te laten weten, zij kunnen dat mailen naar info@onafhankelijkpapendrecht.nl.

 

Inlichtingen over het persbericht bij Ruud Lammers, telefoon 06-10964340

Campagneleider: Hendrika Hoekstra, telefoon 06-24656061

Printbare versie persbericht
0088 Persbericht OP naar GR verkiezingen
Adobe Acrobat document 466.1 KB