· 

Betere doorstroming op de A15 gerealiseerd

Wij hebben ons de afgelopen jaren actief ingezet voor een veel betere doorstroming van al het verkeer op de A15: en nu is het gerealiseerd. De doorstroming van het verkeer op de A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht werd verbeterd, door een samenwerking van diverse overheidslichamen (ministerie van Infrastructuur en Milieu, provincie Zuid-Holland en samenwerkende Drechtsteden). In de richting Rotterdam is de oprit Sliedrecht west met de afrit Papendrecht–N3 verbonden, waardoor het verkeer makkelijker kan in- en uitvoegen. In de richting Gorinchem-A27 werd de spitsstrook verlengd van Papendrecht–N3 tot Sliedrecht oost. De inwoners in onze regio hebben nu minder last van sluipverkeer dat zorgt voor overlast en verminderde verkeersveiligheid. Bedrijven lijden minder economische schade als gevolg van files en vertraging. Ook is de bereikbaarheid verder verbeterd.

Artikel in de Klaroen van 1 september 2021
Artikel in de Klaroen van 1 september 2021
Artikel in het Papendrechts NIeuwsblad - oktober 2015
Artikel in het Papendrechts NIeuwsblad - oktober 2015