· 

Op zoek naar Espenhof 3 t/m 49, verbeter de bewegwijzering

De bewegwijzering naar Espenhof met huisnummers 3 t/m 49 is onduidelijk. Onafhankelijk Papendrecht wil hier verbetering in aanbrengen.

Foto: Ruud Lammers
Foto: Ruud Lammers

Video: Karel Thieme

Bij het vragenkwartier van de commissie Ruimte op woensdag 23 juni 2021 heeft de wethouder toegezegd ernaar te gaan kijken. Volgens hem was het voor de hulpdiensten geen enkel probleem om de huisnummers Espenhof 3 t/m 49 te vinden. Hij kon zich wel indenken dat sommige koeriers, pakketbezorgers en bezoekers Espenhof minder makkelijk konden vinden.

 

Ruud Lammers heeft namens onze fractie bepleit dat er ter plekke een verbeterslag wordt gemaakt als het gaat om de bewegwijzering. In elk geval zijn de huisnummers 3 t/m 49 Espenhof door OP wel gevonden!