· 

PFAS laten meten in het kraanwater

Artikel verschenen in de Klaroen op woensdag 20 februari 2020
Artikel verschenen in de Klaroen op woensdag 20 februari 2020
OP-brf. Meten van PFAS in het Papendrech
Adobe Acrobat document 325.6 KB

De fractie van Onafhankelijk Papendrecht is intensief bezig om de onderste steen in dit dossier boven tafel te halen. Aanvankelijk werden onze kritische vragen weggewuifd met als argument dat het Nederlandse kraanwater tot het beste in zijn soort ter wereld zou behoren. Maar alras bleek dat dit helemaal niet in overeenstemming was met de werkelijkheid. Wij blijven ons inspannen voor alle Papendrechters, want zij hebben recht op schoon én veilig kraanwater. Bent u in deze materie geïnteresseerd? Leest u dan de achtergrondinformatie bij dit bericht via onderstaande links.

 

 

Als u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht dan kunt u die natuurlijk aan ons stellen.

Dat kan via de Contactpagina.