· 

OP heel blij met tweede zetel

Klaroen, 28 maart 2018
Klaroen, 28 maart 2018

Onafhankelijk Papendrecht dankt heel hartelijk alle kiezers die hun vertrouwen in ons hebben gesteld. De verkiezingen zijn voor OP succesvol verlopen. We zijn op 2 zetels uitgekomen: dat is 100% winst. Omdat we deze verkiezingen hebben gewonnen zullen wij aandringen op een coalitie en College bestaande uit de lokale partijen (die samen 41% van de stemmen hebben gekregen) en de christelijke partijen (die redelijk stabiel zijn gebleven). De overige partijen hebben met minder stemmen hun zetels weten te behouden of zijn teruggevallen in het aantal stemmen en zetels. Voor OP is belangrijk dat de verkiezingsuitslag, de keuze van de inwoners, een vertaling krijgt naar de nieuwe verhoudingen in de gemeenteraad en dat het College hiervan een afspiegeling vormt.

Wij staan dus open voor en positief ten opzichte van het nemen van verantwoordelijkheid voor het dagelijks bestuur van de gemeente.