· 

Martijn Hardam: 'Ik wil graag wat betekenen'

Algemeen Dagblad 08 maart 2018
Algemeen Dagblad 08 maart 2018

Martijn Hardam (19): 'Ik wil graag wat betekenen'

De 19-jarige Martijn Hardam uit Papendrecht staat als nieuwkomer op de lijst van de lokale partij Onafhankelijk Papendrecht (OP). Waarom hij de politiek in is gegaan? ,,Op de middelbare school heb ik op debat gezeten en nu wil ik graag wat betekenen in de politiek. Vooral voor jongeren.'' Het valt hem op dat maar weinig leeftijdsgenoten interesse hebben om diezelfde stap te maken. ,,Ik merk dat weinig jongeren politiek betrokken zijn in Papendrecht. Degenen die ik ken, vinden het wel tof dat ik dit doe.'' Hardam staat overigens op de laatste plek op de lijst van OP en mikt niet zozeer op een plek in de raad. ,,Ik heb door school weinig tijd, maar probeer wel bij vergaderingen te zijn. Ik wil graag helpen.''