· 

Ruud Lammers lijsttrekker OP

Gemeenteraadslid Ruud Lammers zal ook bij de komende Gemeenteraadsverkiezingen als lijsttrekker van Onafhankelijk Papendrecht (OP) optreden. Lammers is sinds 2010 gemeenteraadslid en zit vanaf 2014 voor Onafhankelijk Papendrecht in de gemeenteraad. Daarnaast zit Lammers in de Commissie Algemene en Bestuurlijke Zaken, in de Commissie Ruimte en in de Commissie Samenleving van de Gemeenteraad, in de Drechtraad, in de werkgeverscommissie Griffie, in de Rekenkamercommissie en in de voorzitterspool van de carrousels van de Drechtraad. Tevens zat hij in de Vertrouwenscommissie benoeming nieuwe burgemeester.

 

De afgelopen periode heeft Onafhankelijk Papendrecht heel veel bereikt. Meer daarover en over de nieuwe plannen staat in het verkiezingsprogramma, waaraan de laatste hand wordt gelegd. Binnenkort volgt de presentatie van het verkiezingsprogramma. Lammers wil al wel kwijt dat Onafhankelijk Papendrecht meedoet met een uitstekend gemotiveerd en enthousiast team van mensen. Zij gaan zich met hart en ziel voor de inwoners van Papendrecht inzetten.

 

Vernieuwde lijst

Naast Ruud Lammers staan op de lijst José van der Tak (nieuwkomer), Hendrika Hoekstra, Dick Vink (nieuwkomer), Kristi Somers, Dick de Wit en Martijn Hardam (nieuwkomer).

 

Onafhankelijk Papendrecht zal zich op de vertrouwde thema’s profileren. Die thema’s zijn het opkomen voor onze gezondheid en een schoner en groener Papendrecht, het opkomen voor onze veiligheid, beter toezicht en serieuze handhaving, het opkomen voor betaalbare voorzieningen, het opkomen voor lokale ondernemers, het opkomen voor vrijwilligers en mantelzorgers, het opkomen voor onze zelfstandige gemeente, en het opkomen voor transparant openbaar bestuur en onze lokale democratie.

 

“Onafhankelijk Papendrecht is een Papendrechtse partij die staat voor lokale, onafhankelijke politiek met een concrete boodschap. Ons motto blijft: doen wat je zegt!”, aldus Ruud Lammers.

De Klaroen van 7 februari 2018
De Klaroen van 7 februari 2018