Jobhopper zonder mandaat hopt verder

 

Binnenkort neemt Jan Nathan Rozendaal afscheid als wethouder van de gemeente Papendrecht. Jan Nathan Rozendaal kwam in 2014 naar Papendrecht via de SGP. Hij werd toen aangeprezen als iemand ‘met veel Haagse contacten’ en hij zou wat voor Papendrecht gaan betekenen.

 

Jan Nathan Rozendaal had van de kiezers geen mandaat. Voor zijn komst van Den Haag naar Papendrecht ontving hij forse vergoedingen. Hij werd tot wethouder benoemd met steun van de coalitiepartijen. Hij heeft voor Papendrecht helaas niet veel betekend. Desalniettemin wensen wij hem succes toe bij de uitoefening van zijn nieuwe functie.

Vergoedingen aan wethouder fors
D-1_Art40_OP_Invulling_vestiging_Papendr
Adobe Acrobat document 322.0 KB
Brief aan de burgemeester
brf_BM_nav_persbericht-OP_Jobhopper.pdf
Adobe Acrobat document 245.5 KB