Bankje bij appartementencomplex aan de Schoolstraat wordt terug geplaatst

Naar aanleiding van de ingezonden brief over het verdwenen bankje bij het appartementencomplex aan de Schoolstraat heeft raadslid Ruud Lammers op 13 oktober in de ochtend een bezoek gebracht aan enkele bewoners, waaronder de heer Rietveld.

 

De heer Rietveld gaf aan dat de bewoners het prettig zouden vinden als het bankje zou worden teruggeplaatst.

Echter vanwege belemmering van gebruik van het voetpad door voetgangers en/of mensen met kinderwagens, zou het bankje niet parallel aan de gevel vlak naast de ingang van het portiek terug geplaatst dienen te worden, maar haaks erop - in een hoek van negentig graden - met zicht op de Markt, daar waar nu een uitsparing is gemaakt voor een nog te planten boom. Tevens zou het verstandig en raadzaam zijn naast het terug te plaatsen bankje een publieke afvalbak te plaatsen, zodat mensen die uit de auto stappen daar hun afval in kwijt kunnen.

 

Bankje wordt terug geplaatst

Onafhankelijk Papendrecht heeft tijdens het Vragenkwartier van de Raad op 13 oktober vragen gesteld aan het College. En het College heeft geantwoord dat het bankje bij het appartementencomplex aan de Schoolstraat zal worden terug geplaatst. De bewoners zullen er blij mee zijn. Het artikel van de heer Rietveld dat verschenen is op woensdag 12 oktober 2016 in het Papendrechts Nieuwsblad kunt u hieronder lezen.

 

Artikel verschenen in het Papendrechts Nieuwsblad op woensdag 12 oktober 2016
Artikel verschenen in het Papendrechts Nieuwsblad op woensdag 12 oktober 2016