Werkbezoek aan de Egelopvang zhz

Op zaterdag 30 mei heeft de Egelopvang haar jaarlijkse Open dag gehouden.

De fractievoorzitter van OP heeft dit aangegrepen om een bezoekje aan de Egelopvang te brengen. Hesther Trip - coördinator van de Egelopvang - wist veel wetenswaardigs over de Egelopvang te vertellen. "Helaas raken veel Egels verwond tijdens het maai-seizoen", aldus Trip. Deze dieren worden dan bij de Egelopvang afgegeven om bij te komen van de schrik en van hun verwondingen te herstellen.

De Egelopvang gaat binnenkort uitbreiden en verzorgt op jaarbasis ongeveer zeshonderd egels. De Egelopvang bedient niet alleen Papendrecht, maar de hele regio Zuid-Holland Zuid. We mogen er trots op zijn dat er met inzet van vele vrijwilligers zo veel aandacht kan worden gegeven aan de opvang van Egels in nood.