Lijsttrekkersdebat

lijsttrekkersdebat

PAPENDRECHT • Inwoners van Papendrecht hebben op dinsdag 25 februari volop de gelegenheid om de lijsttrekkers van de politieke partijen over uiteenlopende kwesties aan de tand te voelen en kritische vragen te stellen. In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart houden de politieke partijen op dinsdag 25 februari namelijk een lijsttrekkersdebat. Deze bijeenkomst vindt plaats in de aula van De Lage Waard aan de Vijzellaan 4 in Papendrecht. Het debat staat onder leiding van het presentatieduo Elsemieke Havenga en Peter de Bie.

Elsemieke is met name bekend van de televisieprogramma’s RTL Nieuws en Editie NL en presenteerde diverse radio- en televisieprogramma’s. Zij doet dit samen met Peter de Bie. Hij is de vaste mede-presentator van het zaterdagochtendprogramma TROS Nieuwsshow (Radio 1). Verder was hij onder andere redacteur van TROS Aktua en eindredacteur van Radar.

Belangstellenden kunnen vanaf 19.00 uur terecht in de aula van de scholengemeenschap De Lage Waard aan de Vijzellaan 4 te Papendrecht. Deze avond staan verkiezingsitems maar ook andere belangwekkende onderwerpen in Papendrecht centraal en zorgen de presentatoren ervoor dat uiteenlopende kwesties worden belicht en besproken.