· 

Procedure rond Transformatorhuisje Havenhoofd niet correct doorlopen

Onze collega's van de PvdA-fractie hebben dit probleem met succes aangekaart: de procedure rond het Transformatorhuisje bij het Havenhoofd werd niet correct doorlopen. De bewoners ter plekke hebben protest aangetekend. Ook onze fractie ontving een brief (een printbare versie is hieronder te downloaden). Wij gaan hierover binnenkort met de bewoners ter plekke in gesprek tijdens de fractievergadering.

Brief van bewoners ter plekke
Gemeenteraadsleden Trafo-locatie 17-01-2
Adobe Acrobat document 407.1 KB
Artikel gepubliceerd in Het Kontakt op woensdag 18 januari 2023
Artikel gepubliceerd in Het Kontakt op woensdag 18 januari 2023

Wethouder de Keizer is verantwoordelijk voor de (slechte) communicatie rondom dit project. De bewoners ter plekke zijn compleet overvallen door dit project en zij zijn ook niet meegenomen in de voorbereidende plannen. Op vrijdagmiddag kregen zij een briefje in de bus dat de werkzaamheden de volgende week op maandag zouden starten. Op vrijdagmiddag is niemand op het gemeentehuis bereikbaar, net als in het weekend. De bewoners ter plekke zijn dus voor het blok gezet. Een totaal verkeerde aanpak die getuigt van desinteresse in de belangen van de bewoners ter plekke.