In de Media

In de Media · 22. november 2019
Groene energie voor evenementen op de Markt van Papendrecht. We stoten wereldwijd te veel broeikasgassen uit, waardoor de aarde opwarmt. Het akkoord van Parijs schrijft voor dat we het vrijkomen van CO2 zullen moeten reduceren. Binnen de Gemeenschappelijke regeling Drechtsteden zijn wij als gemeente betrokken bij de zogenaamde energietransitie (overschakelen op andere energiebronnen). We zijn voorstander van het overschakelen op andere energiebronnen.
In de Media · 20. november 2019
Nieuwsbrief OP november 2019
In de Media · 14. november 2019
Het EU-schoolfruit- en groenteprogramma is een initiatief van de Europese Unie, het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het Steunpunt Smaaklessen & EU-schoolfruit. Het programma wordt ondersteund door het Voedingscentrum.
In de Media · 13. november 2019
In de Media · 09. november 2019
In de Media · 01. november 2019
Het klopt wat Thierry Baudet van Forum voor Democratie in dit videobericht zegt. Onafhankelijke en lokale partijen, ook wel plaatselijke politieke groeperingen genoemd, worden sinds jaar en dag gediscrimineerd door de landelijke politieke partijen als het gaat om financiële ondersteuning. De landelijke politieke partijen steken de miljoenen euro's, die bedoeld zijn om de werking van de democratie in de gemeenten te steunen, gewoon in eigen zak.
In de Media · 29. oktober 2019
Wéér een lekkage bij Dupont/Chemours te Dordt met de uiterst giftige PFIB!
In de Media · 23. oktober 2019
Slepende zaak Korteland Rijwielen in de Coornhertstraat na heropening in de gemeenteraad gestrand.
In de Media · 18. oktober 2019
De Statenfractie van de FNP komt met een tegenvoorstel voor de verkiezing voor de Eerste Kamer, omdat het kabinetsvoorstel tot het verdwijnen van kleine partijen uit de Senaat zal leiden. Het kabinet wil er met een wijziging van de Grondwet voor zorgen dat er minder snel abrupte wijzigingen in de samenstelling van de Eerste Kamer komen en dat de provinciale verkiezingen niet langer in de schaduw gezet worden door landelijke thema’s. "Kabinetsvoorstel desastreus voor kleine partijen"...
In de Media · 09. oktober 2019
Lees er meer over in ons verkiezingsprogramma op pagina 40.

Meer weergeven