In de Media

In de Media · 03. juni 2019
In de Media · 23. mei 2019
De commissaris vertegenwoordigt van oorsprong het koninklijk gezag in een provincie en treedt dan ook nu in de provincie op als vertegenwoordiger van de Nederlandse regering. Daarnaast is de commissaris voorzitter van Provinciale Staten en van het College van Gedeputeerde Staten: het dagelijks bestuur van de provincie.
In de Media · 23. mei 2019
Alles wat je moet weten over de Europese verkiezingen 2019.
In de Media · 15. mei 2019
In de Media · 06. mei 2019
Wilhelmus Simon Petrus (Pim) Fortuyn (officieel Fortuijn) (Driehuis, 19 februari 1948 – Hilversum, 6 mei 2002) was een Nederlandse politicus, socioloog, auteur en columnist. Fortuyn promoveerde in de sociale wetenschappen en was van 1990 tot 1995 bijzonder hoogleraar aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij sympathiseerde aanvankelijk met onder andere de Communistische Partij van Nederland, was tot 1989 lid van de PvdA en later van de VVD. Fortuyn werd vooral bekend als lijsttrekker van...
In de Media · 12. april 2019
Onafhankelijk Papendrecht (OP) heeft met vragen aan het college van b en w het langslepende dossier over rijwielhandel Korteland heropend. De partij vraagt burgemeester en wethouders onder meer of zij bereid zijn opnieuw met de Papendrechtse ondernemer om de tafel te gaan.
In de Media · 06. april 2019
Wij stellen vandaag voor aan het College van B. en W. om als gemeente initiatiefnemer te worden voor de aanleg in Papendrecht van zogenaamde ‘Tiny Forests’. Daarvoor is het van belang allereerst te inventariseren op welke plekken in de gemeente deze ‘Tiny Forests' zouden kunnen worden ingepast en vervolgens is het van belang de gemeente aan te melden bij IVN.
In de Media · 04. april 2019
De vraag is waarom stadsbus lijn 4 niet na 19.00 uur rijdt en niet op zon- en feestdagen? De woonwijken De Kooy, Middenpolder, Buitenwaard, Centrum De Meent, Westpolder, Molenvliet en Wilgendonk worden dan niet (meer) aangedaan. Hoe moeten inwoners die met het openbaar vervoer reizen na deze tijd op hun bestemming komen?
In de Media · 04. april 2019
In de Media · 27. maart 2019
PAPENDRECHT • De fractie van Onafhankelijk Papendrecht wil rookvrije zones instellen bij alle gebouwen van de gemeente Papendrecht. Het is de partij een doorn in het oog dat er bijvoorbeeld gerookt mag worden bij de ingang van het Sportcentrum langs de Burgemeester Keijzerweg. OP vindt dat de gemeente Papendrecht rookvrije zones moet propageren. "Zeker bij het Sportcentrum, dat eigendom is van de gemeente en bovendien een voorziening is die beoogt juist aan de gezondheid van de gebruikers bij...

Meer weergeven