nieuws

nieuws · 19. januari 2022
De fractie van Onafhankelijk Papendrecht verkiest transparantie boven geheimhouding. Zeker als het gaat om zaken die in politieke zin controversieel zijn. Controversieel is bijvoorbeeld de verwachte stijging of uitbreiding van de werkgelegenheid bij de Papendrechtse vestiging van GKN Fokker waarmee de gemeente Papendrecht een tot nu toe plezierige samenwerkingsrelatie onderhoudt. Tijdens de raadsvergadering van 4 november merkte onze fractie op de samenwerking van de gemeente met GKN Fokker als...
nieuws · 28. december 2021
Wees realistisch(er) bij verwachte toename werkgelegenheid
GKN Aerospace/Fokker wil de werkpakketten op de locatie Papendrecht uitbreiden en wil onder meer vanuit Papendrecht actief bijdragen aan de verduurzaming van de luchtvaart door te werken aan diverse innovatieve projecten op het gebied van elektrisch vliegen.
nieuws · 24. december 2021
Al 1619 handtekeningen opgehaald, actie verlengd tot 31 december
Persbericht Papendrecht vrijdag 24 december 2021 Onderwerp Tussenstand ophalen handtekeningen ‘Personeel op de fietsenstalling op de Meent moet blijven!’ – 1619 handtekeningen opgehaald – Handtekeningenactie verlengd tot 31 december Een week geleden zijn wij gestart met een handtekeningenactie. En deze handtekeningenactie verloopt tot dusverre zeer succesvol. Het is ons gebleken dat veel inwoners hun beklag doen en van mening zijn dat het personeel van de fietsenstalling jarenlang goed...
nieuws · 20. december 2021
21 Ideeën voor een leuk aanbod van activiteiten aan de Papendrechtse jongeren tijdens de lockdown
21 Ideeën voor een leuk aanbod van activiteiten aan de Papendrechtse jongeren.
nieuws · 07. december 2021
Geslaagde bijeenkomst Jongerenplatform
Onafhankelijk Papendrecht heeft zich de afgelopen bestuursperiode sterk gemaakt voor jeugd en jongeren. Maar veel goede ideeën werden gefrustreerd door een meerderheid in de gemeenteraad die uitvoering van die ideeën tegenhield of onvoldoende steunde. Dat moet én kan anders. Vandaar dat Onafhankelijk Papendrecht een Jeugdplatform heeft opgericht om hier iets aan te doen en de situatie waarin Papendrechtse jongeren zich bevinden te verbeteren.
nieuws · 26. november 2021
Spanningen in het College van Papendrecht
Wethouder Kees de Ruijter neemt een time-out.
nieuws · 24. november 2021
Martijn Hardam (OP) stelt scherpe vragen
Martijn Hardam, duo-raadslid namens Onafhankelijk Papendrecht.
nieuws · 11. november 2021
Geef een hoopgevend signaal af aan de plaatselijke samenleving
Oproep aan de Gemeenteraad van Papendrecht: geef een hoopgevend signaal af aan de plaatselijke samenleving.
nieuws · 09. november 2021
Geen toegevoegde waarde bij het dragen van een mondkapje
Het dragen van een mondkapje heeft geen toegevoegde waarde. Er is inmiddels zoveel wetenschappelijk gefundeerde informatie bekend dat het dragen van een mondkapje geen toegevoegde waarde heeft bij het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus. Waarom wil het kabinet het dan wel? Het is eerder een disciplineringsmaatregel, want het blijkt het kabinet erom te gaan een Social Credit Systeem naar Chinees model in Nederland in te voeren.
nieuws · 03. november 2021
Coronabewijs Check bij intocht Sinterklaas onwenselijk
Op zaterdag 13 november aanstaande komt Sinterklaas met zijn Pieten weer aan in de Haven van Papendrecht. Sinterklaas en zijn Pieten hoeven bij aankomst in Nederland -tot dusverre- gelukkig niet in quarantaine. De Haven wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot evenementen locatie.

Meer weergeven