In de Media

In de Media · 19. januari 2022
Handtekeningen fietsenstalling overhandigd
Coby Dekker heeft op maandag 17 januari de 2822 handtekeningen voor het behoud van het personeel van de fietsenstalling in Papendrecht afgeleverd bij de gemeente Papendrecht.
In de Media · 17. januari 2022
Map met handtekeningen fietsenstalling op de Meent overhandigd
Vandaag heeft mevrouw Dekker de map met opgehaalde handtekeningen voor behoud van personeel (van Drechtwerk) op de fietsenstalling op de Meent van Papendrecht bij het gemeentehuis overhandigd.
In de Media · 15. januari 2022
De kosten van schoolsluitingen en uitgestelde niet-coronazorg zijn te groot geworden.
In de Media · 14. januari 2022
1,5 jaar verder en terug bij af
Laten we samen kritisch blijven. Uit nieuwe data blijkt dat er steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis op de IC’s belanden. Nu luidt de vraag wat de QR-code nog voor zin heeft aangezien de ongevaccineerden en gevaccineerden er weer hetzelfde voor staan als 1,5 jaar geleden toen het vaccinatieprogramma werd gestart. 1,5 jaar verder en we zijn weer terug bij af!
In de Media · 13. januari 2022
Open brief aan Rutte over zorgen om coronabeleid
Open brief aan Rutte over zorgen om coronabeleid.
In de Media · 10. januari 2022
Ook ouders zonder QR-code voor zwemles met kinderen welkom in het Sportcentrum (deel 2)
Commissie ABZ 10 januari 2022: de burgemeester antwoordt dat het verkrijgen van een QR-code gratis is. Daarmee kan iedereen zo'n code aanvragen/krijgen. Er komt geen mogelijkheid in het zwembad van het Sportcentrum Papendrecht voor mensen / ouders zonder QR-code in de cabines van de kleedruimten. Daardoor blijft de voorlopige voorziening in de aankomsthal bestaan en zullen de mensen / ouders zonder QR-code hun kinderen aldaar moeten blijven omkleden. Dat er dan af en toe een vleug koude lucht...
In de Media · 10. januari 2022
Ook ouders zonder QR-code voor zwemles met kinderen welkom in het Sportcentrum
De fractie van OP heeft technische vragen gesteld en op basis van de antwoorden nieuwe vragen opgesteld voor het vragenkwartier. U leest ze hieronder.
In de Media · 04. januari 2022
Eindstand actie fietsenstalling in centrum Papendrecht: 2822 handtekeningen
De actie ‘Personeel moet op de fietsenstalling op de Meent blijven’ heeft 2822 handtekeningen opgeleverd. De actie werd opgezet door de fractie van Onafhankelijk Papendrecht, startte enkele dagen voor Kerst en liep tot Oudejaarsdag.
In de Media · 29. december 2021
Ruim 2000 handtekeningen voor behoud personeel fietsenstalling
In ruim een week tijd heeft de fractie van Onafhankelijk Papendrecht (OP) 2038 handtekeningen opgehaald voor het behoud van personeel in de fietsenstalling op winkelcentrum De Meent.
In de Media · 27. december 2021
Tussenstand aantal opgehaalde handtekeningen (27 december): 2038 handtekeningen. De actie voor behoud van het personeel op de fietsenstalling op de Meent loopt nog door tot 31 december. Formulieren om te tekenen liggen op de fietsenstalling.

Meer weergeven