· 

OP bij winkelcentrum Westpolder op zaterdag 18 september vanaf 13:00 uur

Onafhankelijk Papendrecht komt graag met u in contact. Vandaar dat wij regelmatig op straat te vinden zijn. Graag maken wij met u een praatje en horen we van u wat er volgens u beter kan bij de gemeente Papendrecht.

Bij deze willen wij jullie uitnodigen om zaterdag 18 september aanstaande tussen 13.00 en 14.00 te komen naar winkelcentrum Westpolder. Om gezellig met ons even bij te praten. En te flyeren als je dat leuk vindt. Voor de mensen die nog niet willen flyeren is het een mooie kennismaking met onze leuke en gezellig politieke club. Wij verheugen ons erop om jullie weer of voor het eerst te ontmoeten!

Contactpersoon: Hendrika Hoekstra

Duo raadslid van Onafhankelijk Papendrecht

Tel: 078-6411745

Op 19 juni 2021 stonden wij op de Markt.

"OP op de Markt" - levendige gesprekken met inwoners

 

Een maand later waren we aanwezig bij winkelcentrum Wilgendonk.

Espenhof 3 t/m 49 - Gevonden door OP