Lammers kandidaat algemeen bestuur waterschap

 

 

Op 18 maart 2015 vinden er verkiezingen plaats voor het waterschap.

 

 

Betrouwbaar, veilig en schoon water

Ruud Lammers heeft zich kandidaat gesteld namens de Algemene Waterschapspartij (AWP). Hij staat op de vierde plek op de kandidatenlijst.

 

 

 

 

 

Waarom wil ik graag actief worden in het waterschap?

 

  1. Ten eerste zijn de waterschappen de oudste democratische openbare lichamen van ons land. Het is goed dat de waterschappen een gekozen bestuur hebben, zodat zij blijven wortelen in de samenleving. Om dat bestuur levend en geïnspireerd te houden stel ik mij kandidaat.
  2. Ten tweede vind ik het van belang dat Nederland, dat in een rivierendelta ligt, kan blijven beschikken over betrouwbaar, veilig en schoon water. Voor de huidige - maar ook voor de toekomstige - generaties.
  3. En ten derde is mijn keuze om juist voor de Algemene Waterschapspartij te kiezen ingegeven door de wetenschap dat deze partij geen partijpolitiek zal bedrijven over ons water en het waterbeheer. Het gaat de AWP om ons water en dát is belangrijk!

 

De Algemene Waterschapspartij is een landelijke, onafhankelijke en deskundige partij, die niet verbonden is aan een politieke stroming. Wij weten wat er bij de bewoners in het Rivierenland leeft en brengen dat naar voren. Wij zijn voor een bestuur dat pro-actief met de kerntaken van het waterschap bezig is.